hbo max için üç yeni dizi hazırlayacak j.j. abrams’ı tutabilene aşk olsun

hbo max için üç yeni dizi hazırlayacak j.j. abrams’ı tutabilene aşk olsun


justice league dark, overlook ve duster


J.J Abrams ve Bad Robots ekibi geçen senenin ekiminde WarnerMedia ile devasa bir anlaşma imzalamış ve hepimizi bu anlaşmadan çıkabilecek işlere dair merak içerisinde bırakmıştı. Şimdi ise HBO’nun yeni mega projesi HBO Max bunun meyvelerini toplayacak gibi gözüküyor. Yine HBO’nun bünyesindeki Westworld gibi yapımların arkasında yer alan Bad Robots, şimdi yeni başlamakta olan platform için üç serinin yapımını üstlenecek.

Justice League Dark, Overlook ve Duster isimli serilerin hepsi ayrı ayrı HBO favorileri arasına girme potansiyeline sahip gözüküyor. DC Comics’in 2011 senesinde tanıttığı Justice League ekibiyle ilgili, 2017’de Keanu Reeves’in oynadığı bir film çekilmişti. Aynı zamanda bir dizi ve film projesinin de hedefi olduğunu bildiğimiz Justice League’in dizi ayağı Justice League Dark’la birlikte kesinleşmiş gibi gözüküyor. Diziyle ilgili henüz herhangi bir detay verilmemiş olsa da, HBO’nun streaming savaşlarında hızlı bir çıkış yakalamak istediğini düşünürsek yakın zamanda bu durumun değişeceği kesin.

Stephen King’in The Shining’inden esinlenen Overlook ise Amerikan edebiyatının en ünlü korku ürünlerinden biri olan hayaletli Overlook Hotel’i konu alıyor. 1970’lerde Amerika’nın güneyinde geçen Duster ise LaToya Morgan ve Abrams işbirliğiyle yazılmış, büyüyen bir suç organizasyonunda şoförlük yapan bir karakterin hayatını konu alıyor.

Bütün bunların dışında yine HBO’da yayınlanması beklenen Demimonde ve Lovecraft Country gibi iki tane Bad Robots dizisi daha mevcut. DC evreni ise Aquaman ve Green Lantern’la alakalı, detayları henüz belli olmayan yapımlarla HBO’ya katkıda bulunuyor. Bu yoğunlukta yapımın kalitesinin de yüksek olacağını umarak detayları merakla bekliyoruz.