hellraiser’ın yönetmen koltuğunda david bruckner oturacak

hellraiser’ın yönetmen koltuğunda david bruckner oturacak


helal olsun spyglass


Clive Barker’ın 1987 yapımı kült korku filmi Hellraiser’ın yeniden yapımına soyunan Spyglass,The Ritual ve The Night House gibi yapımların arkasında yer alan David Bruckner’ı filmin yeniden çevrimi için renklerine bağladı.

Her şey geçen sene Spyglass’ın bu projeyle alakalı olarak senaryo yazarı David S. Goyer’a ulaşmasıyla başlamıştı. Blockner’ın The Night House filminin prodüksiyonunda emeği geçen Goyer, bu yeniden yapımda yer almasa da, yönetmenle daha önce çalışan Ben Collins ve Luke Piotrowski ikilisi tarafından hazırlanan senaryonun iyi olacağına inancımız tam. Yapım şirketinin orijinaline sadık fakat evrimleşmiş bir yapım olduğunu iddia ettiği yeni Hellraiser’ın yanında Spyglass, Scream gibi bir klasiğin üzerinde de çalışıyor.

Clive Barker’ın The Hellbound Heart romanından uyarlanan filmin yayın tarihiyle ilgili net bir bilgi olmasa da 2021 tahmini bir zaman olarak gösteriliyor. An itibariyle yönetmeni ve senaryo yazarı bakımından sağlam durumda olan filmle ilgili yeni gelişmeler gelene kadar sizi 1987 yapımı filmin fragmanıyla başbaşa bırakıyoruz.