king gizzard & the lizard wizard’dan konser filmi geliyor

king gizzard & the lizard wizard’dan konser filmi geliyor


chunky shrapnel


Bu sene içerisinde Avustralya’daki orman yangınları için çıkardıkları canlı albümden sonra King Gizzard & The Lizard Wizard’dan bir güzellik daha geldi. Geçen sene çıkardıkları Infest The Rats’ Nest’le yine gündemden düşmeyen grup, aynı zamanda 2018’de İstanbul’da rüya gibi üç konser vermişti. Şimdi ise gruptan çevrimiçi platformlardan satın alınabilecek bir konser filmi geliyor.

Chunky Shrapnel isimli konser filmiyle ilgili olarak grubun elebaşı Stu Mackenzie yaptığı açıklamada aslında beyaz perde için hazırlandığını fakat bütün konserler ve gösterimlerin iptal edildiği bu zamanlarda yapımı dijital olarak çıkarmanın kendilerine anlamlı geldiğini belirtti. Grup COVID – 19 salgınından ötürü Kuzey Amerika’da gerçekleşecek bir dizi konseri ertelemek durumunda kalmıştı.

Lizard Wizard’ın 2019 Avrupa turnesi esnasında çekilen ve 19 Nisan’da çevrimiçi bir prömiyerle Vimeo’da yer alacak olan Chunky Shrapnel’i önden izlemek için videodaki linki kullanabilirsiniz. Konser albümünün çıkmasıyla birlikte canlı albümün çift diskli versiyonu da dinleyiciler için hazır ve nazır olacak.