lana del rey’in şiir albümünün ismi cismi belli oldu

lana del rey’in şiir albümünün ismi cismi belli oldu


violet bent backwards over the grass


Son albümü Norman Fucking Rockwell albümüye 2019 listelerine kafadan giriş yapan Lana Del Rey, bir süre önce bir şiir kitabı yayımlayacağını açıklamıştı. Instagram hesabından Yılmaz Erdoğan gibi okuduğu kısa şiirleriyle böyle bir şeyin geleceğine dair ilk sinyalleri veren Rey’in albümünün detayları belli olmaya başladı.

2012’de yayınladığı ilk albümü Born To Die ile müzik dünyasına sürpriz bir giriş yapıp bugüne kadar da gündemden hiç düşmeyen Lana Del Rey, edebiyatla olan ilişkisini bir tık öteye taşıyıp serbest tarz şiirlerin yer aldığı bir albümle bu konudaki yeteneklerini de ortaya dökeceğini duyurmuştu. Detayları yavaş yavaş belli olmaya başlayan albümün ismi Rey hayranı bir twitter hesabı tarafından Violet Bent Backwards Over The Grass olarak açıklandı. Albümde aynı zamanda Rey’in diğer albümlerinde yapımcı koltuğunda oturan Jack Antonoff da arka plandaki müziklerden sorumlu olacak.

İlk olarak yayınlanma tarihi 4 Ocak olarak açıklanan albüm, gecikmeli bir tarihle raflarda yerini alacak. Yeni tarih için Şubat ayını işaret eden Del Rey, Nisan ayının yarısına geldiğimiz şu günlerde “Acaba proje iptal mi oldu” diye düşünen hayranlarını yakın bir zamanda sevindirecek gibi gözüküyor.

Şubat ayında Instagram hesabından paylaştığı videoyla  ‘’Albümüm sadece 1 dolar olacak, çünkü duygu ve düşüncelerim paha biçilemez’’ diyerek fikir ve sanat eserleri kanununa da restini çeken Del Rey’in Violet Bent Backwards Over The Grass isimli albümünü merakla bekliyoruz.