leonardo dicaprio ve robert de niro’nun rol arkadaşı olmak ister misiniz?

leonardo dicaprio ve robert de niro’nun rol arkadaşı olmak ister misiniz?


ingilizce bilenler önceliklidir


Martin Scorsese‘in dev bütçeli yeni filmi Killers of the Flower Moon‘un başrolleri Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro, All In Challange üzerinden yardım fonu oluşturdu. Fona katkı sağlayanlar arasından seçilecek şanslı kişinin yeni filmlerinde usta yönetmen Scorsese ve kendileriyle çalışacaklarına açıklayan ikili, toplanan paraları ise yardım kuruluşları aracılığıyla salgın döneminde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı amaçlıyor.

View this post on Instagram

We recently launched #AmericasFoodFund to help make sure every family in need gets access to food at this critical time. Our most vulnerable communities need our support now more than ever. That’s why we’re asking you to help us with the #AllinChallenge. If you’ve ever wondered what it’s like to be able to work with the great @martinscorsese_, Robert De Niro and myself, this is your chance. Robert and I are going to be starring in a new movie called Killers of the Flower Moon, directed by Martin Scorsese. We want to offer you a walk-on role, the opportunity to spend the day on the set with the three of us, and attend the premiere. To take part, please go to allinchallenge.com and donate whatever you can. 100% of your donation will go to @MealsonWheelsAmerica, @NoKidHungry and #AmericasFoodFund (@wckitchen & @feedingamerica) @officiallymcconaughey, @theellenshow and @iamjamiefoxx, will you go all in with us?

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Instagram üzerinden yayınladığı bir video ile kampanyayı duyuran DiCaprio, yaptığı açıklama ise şu şekilde: “Eğer Martin Scorsese, Robert De Niro ve benimle birlikte çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak ediyorsanız, işte fırsat. Robert ve ben, Scorcese’nin yönettiği ‘Killers of the Flower Moon’da rol alıyoruz. Size yaptığımız teklif ise bu filmde figüran olarak rol almak, sette bizimle bir gün geçirmek ve filmin prömiyerinde bulunmak. Eğer bizimle çalışmak için sabırsızlanıyorsanız, yer almak istiyorsanız, lütfen bağışlayabildiğiniz kadar para bağışlayın.”

Paramount Pictures’ın yapımcılığı üstlendiği film, James Gray tarafından sinemaya uyarlanan The Lost City of Z’in de yazarı olan David Grann‘in aynı adlı romanından uyarlanacak. Gerçek bir hikayeden yola çıkacak film, Oklohoma eyaletinin petrol merkezi Osage’daki yerli halkın gizemli cinayetlere kurban gitmesini ve cinayetlerin ardındaki korkunç gizemi çözmek için FBI’ın devreye girmesini anlatacak. Bu dava ABD tarihinde içine FBI’ın da karıştığı ilk davalardan biri olma özelliğiyle de ayrı bir yere sahip.

Filmde rol alma şansını yakalamak ya da sadece ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak isteyenler DiCaprio ve De Niro’nun yarattığı kampanyaya buradan ulaşabilirler.