marilyn manson’ın başyapıt olarak tanımladığı yeni albümünün kayıtları bitti

marilyn manson’ın başyapıt olarak tanımladığı yeni albümünün kayıtları bitti


yayınla da görelim aslanım


Şubat ayının sonunda resmi olarak yeni albümünün yolda olduğunu duyuran Marilyn Manson, albümün kayıtlarının bittiğini açıkladı ve müstakbel albümünü “bir başyapıt” olarak tanımladı.

Son olarak 2017’de Heaven Upside Down isimli bir albüm yayınlayan goth dünyasının Tarkan’ı, geçtiğimiz iki üç yılda televizyon dünyasıyla yakın temastaydı. Stephen King uyarlaması The Stand’in kadrosuna katıldığını açıklayan, üstüne de The Young Pope’un devamı diyebileceğimiz The New Pope’a dahil olan Manson, “Omnes surdus es et nunc audite me…” aka “Hepiniz  sağırdınız ama şimdi beni duyacaksınız!” diye çevirebileceğimiz bir açıklamayla albümünü duyurmuştu.

Albümün prodüktörü olan Shooter Jennings’in Instagram hesabından yaptığı paylaşımla tamamlandığını anladığımız albümün yayın tarihiyle ilgili bir detay paylaşılmadı. Bugüne kadar herhangi bir tekli ya da şarkı listesi de görmediğimiz gizemli albümden yakın gelecekte bir şeyler duymayı umut ediyoruz. Bakalım Marilyn Manson bu karantina günlerini nasıl geçirmiş?