michael shannon ve shea whigham’ı buluşturan the quarry’den yeni fragman

michael shannon ve shea whigham’ı buluşturan the quarry’den yeni fragman



Hollywood’un hak ettiği değeri göremeyen iki ismi Michael Shannon ve Shea Whigham’ı bir araya getiren gizem-gerilim filmi The Quarry’den yeni bir fragman yayınlandı.

Son olarak Joker’de karşımıza çıkan Shea Whigham’ı kasabaya yeni gelen rahip, Revolutionary Road ve Nocturnal Animals ile Oscar’ı iki defa teğet geçen Michael Shannon’ı da kasabada yürütülen soruşturmayı üstlenen emniyet şefi Moore rolünde izlediğimiz film yönetmenliğini ve uyarlama senaryosununu Rectify dizisi ile rüştünü ispatlayan Scott Teems üstleniyor.

Filmin hikayesinden de bahsedecek olursak Damon Galgot’nun aynı isimli romanından uyarlanan The Quarry’nin, Teksas’ta küçük bir kasabaya yeni bir rahibin gelmesi ile başlıyor. Kasaba halkının hiç de beklediği gibi çıkmayan bu yeni rahibin adı, kasabada yürütülen bir soruşturmaya karışmasıyla birlikte işler çığırından çıkıyor ve kasaba için zorlu günler başlıyor.

Prömiyerini SXSW Film Festivali’nde yapması planlanan The Quarry, festivalin corona virüsten dolayı iptal olması ile vizyon macerasını atlayıp direkt olarak “video on demand” sistemiyle ekranlara gelecek.