now you see me 3’nin senaryosu, american hustler senaristi eric warren singer’a emanet

now you see me 3’nin senaryosu, american hustler senaristi eric warren singer’a emanet


bir yerden tanıdık geldi mi?


İlk kez 2013’te vizyona giren Now You See Me, eğlenceli ve şaşırtıcı senaryosuyla birçok izleyicinin sempatisini kazanmış ve ikinci film için bileti kolaylıkla kapmıştı. Bir grup sihirbazın banka soygununu ve Mark Rufallo’nun canlandırdığı bir FBI ajanı tarafından takibini anlatan senaryonun ikinci filminde, sihirbaz tayfası bu sefer bir suç dehası için soygun gerçekleştiriyordu. filmin senaryo yazımında ise Ed Solomon, Boaz Yakin ve Edward Ricourt’un emeği geçmişti.

Şimdi ise yapım şirketi Lionsgate, Now You See Me 3’yle geri dönmeye hazırlanıyor. Jesse Eisenberg, Dave Franco, Michael Cane, Mark Ruffalo ve Morgan Freeman gibi yıldız isimleri bünyesinde ağırlayan seri şimdi büyük kısmı yeni oyunculardan oluşması beklenen bir yeniden çekimle geri geliyor. Dahası, senaryo kanadında da American Hustler yazarlarından Eric Warren Singer yer alıyor. Bu son hamleyle seriye taze bir başlangıç yapmayı hedefleyen Lionsgate, seyirciyi her filmde şaşırtmaya devam etmek için böyle bir hamlede bulunduklarını belirtti.

Bobby Cohen ve Alex Kurtzman’ın prodüksiyonunu üstlendiği filmin oyuncu kadrosuna ve çekimlerin başlangıç tarihine dair henüz net bir bilgi bulunmuyor. Filmin sihirbazlık danışmanlığında ise Jonathan Bayne’in şirketi Theory 11 bulunuyor.