parks and recreation yarım saatlik özel bir bölüm için bir araya geliyor

parks and recreation yarım saatlik özel bir bölüm için bir araya geliyor


çok güzel haber lan


Televizyon dünyasının en başarılı komedi yapımlarından olan Parks and Recreation, corona temalı özel bir bölüm için tam kadro geri dönüyor!

5 yıl önce final yaparak televizyondaki 7 sezonluk yolculuğunun sonuna gelen dizi, bugüne kadar hayranları tarafından sık sık “bir bölümcük daha” baskısına maruz kalmıştı. 30 Nisan’da yayınlanacak özel bölümle dizinin hayranlarının dualar kabul olacak. Amy Poehler, Rashida Jones, Aziz Ansari, Nick Offerman, Aubrey Plaza, Chris Pratt, Adam Scott, Rob Lowe, Jim O’Heir ve Retta, yani tam kadro olarak geri dönecek dizide Leslie Knope, corona virüsten etkilenen Pawnee’de herkesin güvende ve sosyal mesaje kurallarına uyarak sağlıklı kalması için uğraşacak. Bölümün yayınından elde edilecek gelir, ABD’deki yardım kuruluşlarından Feeding America’ya bağışlanacak.

Dizinini yaratıcısı ve bölümün de yazarı olan Mike Schur, Aklıma böyle bir fikir geldiğini ama oyuncuların nasıl cevap vereceğinden emin değildim. Senaryoyu bitirip gönderdikten 45 dakika sonra herkes çoktan onaylamıştı bile” diyerek sürecin hayata geçiş aşamasını da anlattı.

30 Nisan’da NBC’de yayınlanacak özel bölüm için şimdiden duvarlara çentik atmaya başladığımızı söyleyebiliriz.