phoebe bridgers’ı tutabilene aşk olsun

phoebe bridgers’ı tutabilene aşk olsun


yeni tekli kyoto yayında


Yaklaşık bir ay önce detayları bugün kesinleşen ikinci albümünde yer alacak Garden Song’u paylaşan Phoebe Bridgers, bunun ardından boygenius tayfasıyla birlikte Hayley Williams’a yeni teklisinde eşlik etmiş ve The 1975’ın bu hafta çıkan teklisinde de yer almıştı. Bridgers’ın albümüyle ilgili gelen yeni haberler ve yeni teklisi Kyoto, yavaşlamaya hiç niyeti olmadığını gösteriyor.

Bridgers’ın ilk albümünde olduğu gibi, Tony Berg ve Ethan Gruska’nın prodüksiyonu üstlendiği uzunçaların ismi ise Punisher. Albümdeki konuk isimler ise gerçek bir alternatif/indie sanatçı geçidi; Conor Oberst, Nick Zinner, Bright Eyes’dan Nathaniel Walcott ve Warpaint’ten Jenny Lee Lindberg sayabildiğimiz isimlerden sadece birkaçı.

Albümden videosuyla birlikte gelen ikinci tekli Kyoto, sanatçının turne sırasında uzun zamandır görmek istediği Japonya’da geçirdiği bir günü anlatıyor. Sahnede olmanın ve hep görmek istediği bir ülkede kendisini dinlemek isteyen insanlara müziğini çalmanın kendisini bazen olmadığı biri gibi hissettirdiğini ve bu parçanın bununla alakalı olduğunu belirten Bridgers bu şarkıya bir ballad olarak başladığını fakat yavaş şarkılar yazmaktan bıktığı için sonra değiştirdiğini de ekliyor.

Nina Ljeti’nin yönetmen koltuğunda oturduğu video ve Punisher’ın şarkı listesi hemen aşağıda ellerinizden öper.

TRACKLIST:
01 “DVD Menu”
02 “Garden Song”
03 “Kyoto”
04 “Punisher”
05 “Halloween”
06 “Chinese Satellite”
07 “Moon Song”
08 “Savior Complex”
09 “ICU”
10 “Graceland Too”
11 “I Know The End”