ricky gervais’in netflix dizisi after life’ın ikinci sezonundan fragman

ricky gervais’in netflix dizisi after life’ın ikinci sezonundan fragman


ricky gervais being ricky gervais


Geçtiğimiz yılın beğenilen ve konuşulan Netflix yapımlarından olan After Life, altı bölümlük ilk sezonunun yayınlanmasının ardından gelen yoğun ilgiye dayanamamış ve ikinci sezon onayını çok geçmeden almıştı. Bu ayın sonunda, 24 Nisan’da başlayacağı açıklanan yeni sezondan ilk fragman paylaşıldı.

Mükemmel bir hayata sahip olan Tony’nin karısı Lisa’nın vefatından sonra her şeyi salmasını ve hayatın merkezine kendini koymasını anlatan dizinin ikinci sezonu da ilkinde olduğu gibi 6 bölümden oluşuyor. İlk sezonun aksine pislik bir karakter olmak yerine karısının kendisine verdiği öğütleri hatırlayıp onun zor günlerinde yanında olan insanlara iyi davranırken göreceğimiz Tony’ye yine en yakın dostu köpeği eşlik edecek.

Yayınlanmasının ardından Gervais’ın “ilk defa böyle bir geri dönüş alıyorum.” dediği After Life’ın kadrosunda, Gervais’ın daha önce de beraber çalıştığı dostları Penelope WiltonDavid BradleyAshley JensenTom BasdenTony WayDavid EarlJoe WilkinsonKerry GodlimanMandeep DhillonJo HartleyRoisin Conaty ve Diane Morgan gibi isimler yer alıyor.

Dizinin yeni sezonundan ilk fragman hemen burada.