roger waters: pink floyd’un birleşmesi berbat bir şey olurdu!

roger waters: pink floyd’un birleşmesi berbat bir şey olurdu!


katılıyoruz


Müzik dünyasının en saygın isimlerinden biri olmasının yanı sıra rahatlıkla kendisine yaşayan efsane diye seslenebileceğimiz Roger Waters, Rolling Stone’un online röportajı için web cam karşısına geçti.

Rolling Stone’dan Brian Hiatt ile konuşan Waters, geçtiğimiz aylarda Pink Floyd’un yaşayan üyeleriyle hayata geçirmeye çalıştığı ama sonunda başarısız olan “barış zirvesi” ve Pink Floyd’un olası bir birleşme ihtimali üzerine açıklamalarda bulundu. Barış Zirvesi için bir plan hazırlayıp arkadaşlarıyla iletişime geçtiğini ve planı onların da onaylamasıyla harekete geçtiğini belirten Waters, işlerin istediği gibi gitmemesi sebebiyle bu planı ertelemeye karar verdiğini anlattı.

Dönüp dolaşıp Pink Floyd’un birleşme ihtimaline gelen konuşmada “Grubun birleşmesi gerçekten berbat bir proje olur ve ben bunu hiç istemiyorum” diyerek net bir dille fikrini belirten Waters’a katıldığımızı söylemekten başka bir seçeneğimiz yok gibi. Belki de bazı şeylerin suyunu çıkarmadan keyif almasını bilmeliyiz.

Konuşmanın devamında ertelenen turnesi, Donald Trump ve Joe Biden ikilisinden bahseden Roger Waters’ın röportajını aşağıdan dinleyebilirsiniz.