russo kardeşler community filmi için hazır

russo kardeşler community filmi için hazır


six seasons and a movie


Community’nin 1 Nisan itibariyle Netflix’e gelmesinin ardından tekrar alevlenen “malum film gelecek mi?” tartışmalarına dizinin yönetmenleri Russo kardeşlerden olumlu yanıt geldi.

NBC’nin 6 sezonluk şaka tufanı sit-com’u Community, “6 sezon ve 1 film” mottosuyla yola çıkıp 5. sezonunda iptal edilip sonra bir şekilde 6. sezonunu yapabilmiş ve büyük finalini yapmıştı. Dizi sona erdikten sonra film çekimi için çalmadık kapı bırakmayan ekip ise bu arayıştan eli boş dönmüş ve yavaş yavaş bu hayalden vazgeçmişti. Son olarak dizide Annie Edison karakterini canlandıran Alison Bree, Reddit’te katıldığı bir soru cevap seansında dizinin film projesiyle ilgili çok ilginç bir telefon aldığını paylaşmıştı. Hayranlarına sadece “beklemede kalın…” diyerek heyecanlandırmayı tercih eden Bree, dizinin oyuncu kadrosunda bu hayali gerçekleştirmek isteyen tek isim değil.

Community’nin olduğu gibi aynı zamanda Rick and Morty’nin de arkasındaki isim olan Dan Harmon’ın bu aralar uğraşacak büyük bir projesi olmadığını ve daha önce paylaşılan bilgiler ışığında dizinin oyuncularının da kendisini destekleyen açıklamalar yapması, sanki projenin yavaş yavaştan hızlı hızlıya doğru ilerlediğini işaret ediyor. Bütün bunların üstüne Avengers serisinde yaptıkları işlerle Marvel evreninde söz sahibi olan Russo Kardeşler, CV’lerindeki önemli projelerden biri olan Community’nin sinema filmi için her zaman hazır olduklarına dair taze bir açıklama yaptı. Community ailesini çok seviyoruz ve bu projenin gerçekleşmesi için de her şeyi yapmaya hazırız. Bütün oyuncu ekibiyle aramız hala çok iyi ve herkesin bu proje için takvimini boşaltabileceğine de eminim. Geriye sadece Netflix gibi birinin bu proje için bir adım atması gerek” diyerek topu Netflix’e attı.

İşlerin yavaş yavaş biz Community severlerin istediği yönde gittiğini görmek tabii ki çok güzel. Bütün bunların cevabını öğrenene kadar Joel McHale, Alison Brie, Donald Glover, Chevy Chase, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Yvette Nicole Brown, Jim Rash ve Ken Jeon ile kahkaha tufanı yaşadığımız diziyi baştan sonra bir kere daha izleyebiliriz.