snowpiercer’ın dizi uyarlamasından bir fragman daha

snowpiercer’ın dizi uyarlamasından bir fragman daha


parasite'ın yönetmeninden


Parasite ile ödül sezonunu silip süpüren Bong Joon-ho’nun Snowpiercer filminin televizyon uyarlamasından bir fragman daha paylaşıldı. Daha önce 31 Mayıs’ta vizyona gireceği açıklanan dizinin yayın tarihi 17 Mayıs’a çekildi.

İklim değişikliği sonucu dünyanın buzla kaplandığı bir dönemde geçen ve yaşanan küresel felaketten Snowpiercer adındaki trende yaşayarak yedi senedir hayatta kalmayı başaran bir grup insanın hayatını izleyeceğimiz dizide, birbirinden farklı olanaklara sahip insanların karşılaştığı adaletsiz durumları ve zorlu yaşam koşullarını izleyeceğiz. Sadece buzlarla kaplı olan dünyada hayatta kalmak için sürekli hareket etmek zorunda olan tren, bir kurtarıcı olmasının yanında yeni bir sınıflı toplum kurmuş olan insanlar arasındaki iktidar mücadelesini ve alt sınıfların trenin sahibine karşı olan isyanına da ev sahipliği yapacak.

Jennifer Connelly ve Daveed Diggs’i başrollerinde izleyeceğimiz dizide Sean Bean, Mickey Sumner, Susan Park, Benjamin Haigh, Sasha Frolova, Katie McGuinness, Alison Wright ve Annalise Basso gibi isimler de karşımıza çıkacak. Yapım aşamasında karşılaştığı zorluklar neticesinde TBS ve TNT kanalları arasında mekik dokuyan Snowpiercer, uzun bir bekleyişin sonunda 17 Mayıs’ta ekranlarda olacak.

Şimdiden ikinci sezonu için onay alan dizi bakalım ilginç hikayesinin ve başarılı oyuncu kadrosunun hakkını verebilecek mi?