taika waititi thor: love and thunder hakkında ipuçları verdi

taika waititi thor: love and thunder hakkında ipuçları verdi


spoiler alert: korg hala yalnız


Marvel bir süre önce 4. dönemindeki projelerini San Diego Comic-Con’da duyurmuş, içerisinde Black Widow, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, The Eternals gibi projeler olsa da en büyük ilgiyi 4. Thor filmi olacak Thor: Love and Thunder yakalamıştı. Bu ilginin başlıca sebeplerinden biri ise, yeni Thor filminde Natalie Portman’ın önceki serilerde canlandırdığı Jane Foster‘ı Thor olarak görecek olmamızdı. Jason Aaron ve Russell Dauterman tarafından ortaya çıkartılan Thor serisindeki Mighty Thor hikayesinde Jane Foster, Mjolnir’i kaldırıp Thor oluyordu.

Marvel hayranları Thor: Love and Thunder‘ı merakla beklerken, dahilik ile delilik arasında bir yere sıkışmış filmin yönetmeni Taika Waititi ise, dün akşam Instagram üzerinden film hakkında açıklamalar yaptı. Daha önce yeni Thor filmi için “Kendimizi yeni bir maceraya atıyoruz, serinin gidişatı hakkında yapılacak çok şey var, yeni film çok daha etkileyici, çok daha göz alıcı ve çok daha cesur olacak.” açıklamalarıyla beklentileri de “daha çok” ‘a çıkaran Waititi, Instagram üzerinden yaptığı yayına filmde Valkyrie’ı canlandıracak Tessa Thompson‘ı da davet etti. Senaryonun üzerinden 4-5 kere geçtiğini açıklayan Waititi, film hakkında esprili açıklamalar yaptı: “Sanki 10 yaşındaki bir çok çocuğa bir filmde ne olmasını istersiniz diye sorduk ve söyledikleri her şeye evet dedik. Korg filmde yine yalnız olacak çünkü aşkını uzun bir süre önce kaybetti ve yeniden bir aşk arayacak kadar cesur hissetmiyor.” Silver Surfer’ın filmde olmayacağını onaylayan Waititi, Christian Bale dedikoduları hakkında ise sessiz kalmayı tercih etti.

Normal şartlar altında Ağustos ayında çekimlerine Avustralya’da başlanacağı ve 12 Kasım 2021’de vizyona gireceği açıklanan Thor: Love and Thunder’ın pandemi felaketi sonrası çekimlere ne zaman başlayacağı ve ne zaman vizyona gireceği belirsizliğini koruyor.