thom yorke, sonos için 24 saat aralıksız devam eden bir radyo programı hazırlayacak

thom yorke, sonos için 24 saat aralıksız devam eden bir radyo programı hazırlayacak


birgün belki biz de dinleriz...


Dünyaca ünlü ev ses sistemi markası SONOS, hayata geçirdiği yeni “Digital Radio Service” özelliği için ünlü isimler tarafından hazırlanmış listelere yer verecek. Phoebe Bridgers, David Byrne, Jack White’ın Third Man Records şirketi, Brittany Howard, Jamila Woods, Soccer Mommy, ve JPEGMAFIA gibi isimlerin hazırladığı seçkileri çalacak online radyoda Thom Yorke eliyle seçilmiş şarkıları da dinleme fırsatı bulacağız.

24 saat yayın yapacak bu In the Absence Thereof isimli özel radyo seçkisi için konuşan Thom Yorke, aralıksız yayında olacak programı için “beni büyüleyen veya hareket ettiren, takıntılı olan, bana meydan okuyan, yeni kapılar açan, unutmuş olabileceğimi hatırlatan, delice karmaşık veya zarif, basit, şiddetli, dağınık, ağır veya hafif yani temelde kafama vuran her şeyi bir araya topladım.” açıklamasını yaptı.

Bugün itibariyle ABD, Kanada, İrlanda, Birleşik Krallık ve Avusturalya’da ücretsiz şekilde kullanıma açılan radyo, ünlü isimler tarafından kürate edilmiş listelerin dışında spesifik janra odaklı radyo kanalları, yerel gündem ve spor haberlerini de aktaracağı özel içeriklere de ev sahipliği yapacak.

Sadece SONOS kullanıcılarına özel olacak bu kürate edilmiş listeler elbet internet düyasında karşımıza çıkacaktır.