tom hardy’li al capone filminden ilk fragman

tom hardy’li al capone filminden ilk fragman


doğrudan streaming servislerine


Tom Hardy‘nin başrolünde yer aldığı, geçtiğimiz yıllarda  hakkında bol bol konuştuğumuz ama bir süredir kayıplara karışan AL Capone filmi Capone’dan sonunda fotoğraf dışında bir şeyler görebileceğimiz bir fragman paylaşıldı.

İlk başta ismi Fozno olarak açıklanan hatta uzun bir süre de öyle devam eden filmden paylaşılan ilk görselde, Capone’un kendisinden çok ölmüş ve sonradan zombi olarak tekrar canlanmış bir versiyonuna benziyordu. Paylaşılan ilk fragmanda ise zombi Al Capone’u bir kenara bırakıp gerçek Al Capone hakkında fikir edinmeye başlıyoruz.

Al Capone’un 47 yaşında, neredeyse 10 yıllık bir hapishane mahkumiyeti sonrasında yavaş yavaş bunama belirtileri göstermesi ve bu hastalıkla savaşmasını anlatacak Capone’da karakterimizin geçmişinin bir kabus gibi üstüne çökmesini, karabasan gibi gelen flashback’ler yaşadığı ve yavaş yavaş delirme sınırına geldiği dönemi izleyeceğiz.

Filmde Tom Hardy’ye eşlik edecek isimler arasında Matt Dillon, Linda Cardellini, Noel Fisher ve Twin Peaks‘in has adamı Kyle MacLahlan bulunuyor. Filmin soundtrack’i ise Run The Jewels üyesi El-P‘ye emanet. Malum sebeplerden dolayı vizyonu es geçip direkt streaming dünyasına girecek Capone’un “vizyon” tarihi 12 Mayıs.