thrash metal belgeseli murder in the front row’dan iki bonus sahne paylaşıldı

thrash metal belgeseli murder in the front row’dan iki bonus sahne paylaşıldı


anlatın bakalım babalar


70’lerin sonu ve 80’lerin başında San Francisco’nun Bay Area bölgesinde ilk tohumları atılan ve adım adım bu akıma mensup olan gruplarla büyüyen thrash metal camiasının köklerine ineceğimiz Murder In The Front Row belgeselinden iki ekstra sahne paylaşıldı.

Brian Lew ve Harald Oimoen’in 2011 yılında yayınlanan kitabından uyarlanan Murder In The Front Row: The San Francisco Bay Area Thrash Metal Story; bugüne kadar MetallicaExodus ve Megadeth gibi bir çok önemli gruba ev sahipliği yapmış Bay Area bölgesinin neden bu müziğe ev sahipliği yaptığını anlamak için bizleri hikayenin başladığı günlere götürüyor. Daha ilk sahnesinde Kirk Hammet’ın “Posers must die!” diyerek açılışını yaptığı fragmanını geçtiğimiz yıl izlediğimiz belgeselde Thrash Metal denince aklımıza gelen büyüklü küçüklü bütün isimleri görme fırsatı yakalıyoruz.

James Hetfield, Kirk Hammet, Dave Lombardo, Dave Mustaine, Kerry King, Rick Hunolt, Tom Araya ve daha çok müzisyenin bizzat onların ağzından dinlediğimiz hikayelerine ortak olacağımız belgeseli belki beyazperdede göremedik ama bu onu izleyemeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Belgeselin paylaşılan ilk fragmanı ve metal müzik dünyasının önemli isimlerinin röportajlarının yer aldığı iki ekstra sahneyi hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.