yeni fiona apple albümü 17 nisan’da yayınlanacak gibi

yeni fiona apple albümü 17 nisan’da yayınlanacak gibi


e gelsin artık


2012’de yayınladığı, ismi albüm kapağına bile zor sığan The Idler Wheel Is… diye giden dördüncü stüdyo albümünden sonra müzik dünyasından elini eteğini çeken Fiona Apple, bir süredir canlanan albüm haberleriyle gündemimizdeydi. Geçen seneden beri “ha geldi, ha gelecek” diye beklediğimiz yeni albümünün adının Fetch the Bolt Cutters olduğunu açıklayan Apple, son olarak yeni albümü hakkında The New Yorker dergisine eski sevgilileri ve kokain bağımlılığı uzun uzun konuşmuştu.

Albümü bu yıl içinde yayınlayacağı kesinleşen Fiona Apple, son ortaya çıkan gelişmelere göre albümün yayın tarihi konusunda şirketiyle anlaşmazlık içerisindeymiş. Corona virüs sebebiyle albümün Kasım ayında yayınlanmasını isteyen şirketinin isteğine karşı albümünü 17 Nisan’da yayınlamak isteyen Apple, resmi olmayan YouTube hesabından bir video paylaşarak bu gelişmeyi resmiyete dökmüş durumda.

Albümün dijital olarak 17 Nisan’da yayınlanacağını duyuran Apple cephesinden kesin ve net bilgi gelene kadar ismi bir paragraf süren son albümüne bağlanalım.