yeni haim müzik videosu ile sosyal mesafe dansı öğreniyoruz

yeni haim müzik videosu ile sosyal mesafe dansı öğreniyoruz


i know alone


Kaliforniya’nın gülleri olarak da tanıdığımız HAIM kardeşlerden oluşan HAIM, Mart başında duyurdukları üçüncü stüdyo albümleri Women in Music Pt. III’den yepyeni bir tekliyi müzik videosu ile birlikte yayınladı. HAIM’in, lirikleri gündemimizle anlamlı olan yeni teklisini adı I Know Alone.

Grubun vokali ve kardeşlerin ortancası Danielle Haim, Twitter hesabından attığı Tweet ile I Know Alone’u ilk başta kendi yalnızlığını tanımlamak için yazdığını, şimdi ise içinde bulunduğumuz şartlarla birlikte şarkının farklı bir anlam kazandığını belirtmiş.

Daha önce müzik videolarının çoğunda Paul Thomas Anderson ile çalışan HAIM, I Know Alone’un müzik videosunda Chance the Rapper ve Kanye West gibi isimlerin de müzik videolarının yönetmenliğini üstlenen Jake Schreier ile çalışmayı tercih etmiş. Schreier, tek plan olarak tasarladığı videoyu uzaktan çekmiş.

Yeni gelen tekli I Know Alone’u, daha önce yayınlanan The Steps, Summer Girl, Now I’m in It ve Hallelujah gibi teklilerle birlikte yeni HAIM albümü Women in Music Pt. III’nin şarkı listesinde göreceğiz. Yayınlanan 5 tekliyle birlikte albümde toplamda 16 şarkı yer alacak.

HAIM, 24 Nisan’da yayınlanması planlanan fakat corona virüsünden dolayı yayın tarihi ertelenen Women in Music Pt. III’nin yeni yayınlanma tarihini de duyurdu. Albüm 26 Haziran’da yayınlanacak. HAIM’in yeni teklisi I Know Alone’un müzik videosu ile sosyal mesafe dansı öğrenmek için buyursunlar.