yeni jónsi albümünden ilk tekli yayında

yeni jónsi albümünden ilk tekli yayında


exhale


Hayatımıza huzur ve melankoliyi aynı anda verebilen gruplardan olan Sigur Rós’un sesi Jónsi, bir süredir çeşitli yollarla altyapısını hazırladığı solo albümünden ilk teklisini paylaştı. Son olarak yaklaşık on yıl önce yayınladığı Go isimli bir albüme bir kardeş getirmek isteyen Jónsi, ismi henüz belirsiz albümünden 20 saniyelik bir teaser ile geçen hafta şarkıya azıcık ucundan koklatmıştı.

Daha önce yaptığı açıklamalarda albümün bu ay sonunda yayınlanacağını açıklayan Jónsi, Instagram hesabından albümün ilk teklisi olacağını öğrendiğimiz exhale isimli şarkıyı 23 Nisan’da yayınlayacağını duyurmuştu. Elektronik müzik dünyasının genç yeteneklerinden ve aynı zamanda PC Music isimli plak şirketinin de kurucusu olan A.G. Cook’un prodüktörlüğünde kaydedilen şarkı, Jónsi’nin söz verdiği gibi 23 Nisan itibariyle kulaklarımıza hizmet etmeye hazır.

20 saniyelik tanıtım videosundan anladığımız kadarıyla ambient ve deneysel sound’larda olacağını tahmin ettiğimiz şarkı bakalım tahminlerimizi doğru çıkaracak mı?