abba’nın bütün albümleri özel bir box-set için plak formatında bir araya geliyor

abba’nın bütün albümleri özel bir box-set için plak formatında bir araya geliyor


hem de renkli plaklar


Müzik dünyasının ikon gruplarından biri olan ABBA’nın iki B’sinden biri olan Benny Andersson geçtiğimiz yıl, grubun 1982’de yollarını ayırdıktan sonra ilk defa yeni müzik yayınlayacağına dair çıkan dedikoduların gerçeğe dönüşme ihtimalinin yüksek olduğunu açıklamış ama bu kararın sadece kendisine bağlı olmadığının da altını çizmişti.

Bizler bu ihtimali düşünürken ABBA, belki de bu yeni şarkılara hazırlık olarak bütün albümlerinin yer aldığı özel bir box-set yayınlayacağını duyurdu. Grubun 8 albümünün de orijinal tasarımlarla yer alacağı koleksiyonun ismi ABBA: The Studio Albums. 3 Temmuz’da resmi satışa çıkacak devasa set, grubun bütün popüler şarkılarını her bir albüme ayrı bir renkte plak tasarımıyla dinleyici ile buluşturacak.

Grubun yeni şarkılar dinlemeyi bekleyen hayranları için hem koleksiyonluk hem de hediyelik bir ürün olarak dikkat çeken box-set’in, yakın zamanda duyma ihtimalimizin yüksek olduğu yeni ABBA şarkıları öncesi bir hazırlık turu olması da yüksek bir olasılık gibi gözüküyor. Şu anda erken sipariş döneminde olan koleksiyon için rezervasyon yaptırmak isteyenleri BURAYA alabiliriz.