adult swim, tuca & bertie’yi ikinci sezonuyla geri döndürüyor

adult swim, tuca & bertie’yi ikinci sezonuyla geri döndürüyor



BoJack Horseman’ın arkasındaki Lisa Hanawalt, Raphael Bob-Waksberg, Noel Bright ve Steven A. Cohen’den oluşan dört kişilik ekibin elinden çıkan ve büyük beklenti yaratan Tuca & Bertie, Netflix’in reyting politikasına kurban gitmişti. Ortaya çıkan son bilgilere göre Adult Swim, ilk sezonun ardından iptal edilen diziyi kendi bünyesinde devam ettireceğini açıkladı.

Aynı apartmanda yaşayan iki yakın arkadaşın hayatını anlatan Tuca & Bertie, ilk ve tek sezonuyla ikisi de 30’lu yaşlarında olan baş karakterlerimizin BoJack’ten de aşina olduğumuz bir tavırla 30 yaşında olmaya, 30 yaşında birer kadın olmaya ve genel olarak var olmaya dair sıkıntılarını paylaşmışlardı.

Tiffany Haddish ve Ali Wong’un bu iki karaktere hayat verdiği dizi için zamanında epey sitem dolu sözler dile getiren Lisa Hanawalt, yaşanan bu gelişmeyi ve Adult Swim çatısı altında ne kadar mutlu olduğunu Adult Swim’e övgü dolu sözler dizdiği bir basın metni ile paylaştı. Şimdilik yayın tarihi ya da hazırlık süreciyle ilgili gelişmeler bulanık olan dizi geri döndüğü için mutluluğumuzu aşağıdaki fragmanı izleyerek pekiştirelim.