agar agar’dan iki şarkı birden

agar agar’dan iki şarkı birden


nap + aaaaah


Son yılların ve playlist’lerin vazgeçilmez ismi Agar Agar’dan iki şarkı birden geldi.

Clara Cappagli ve Armand Bultheel‘den oluşan Fransız elektro-pop ikilisi Agar Agar, 2016’da yayınladığı Cardan EP’si ile bir anda kaliteli elektronik müzik severlerin radarına girmeyi başarmıştı. DJ setlerde, mekanlarda, Spotify Discover Weekly listelerinde duymaya başladıkça “Kim bunlar, ne yer, ne içerler de bu kadar güzel müzik yaparlar?!” gibi soruların ardı arkası kesilmemişti.

5 şarkılık mini albüm tadındaki Cardan‘ın başarısının üstüne bir de You’re High adlı single ile ortalığı iyice karıştıran Fransız ikili, 2018’te The Dog and the Future isimli albümüyle geri dönmüştü. Ülkemizde de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Agar Agar, yolunun tekrar İstanbul’a düşmesini merakla beklediğimiz gruplardan biri.

Bir süredir yeni albüm beklentimizin istemsizce yukarı çıktığı grup, bu beklentimizi hissetmiş olacak ki Nap ve Aaaaah isimli iki şarkıyı birden paylaştı. Alışık olduğumuz pop sound’undan bir tık daha elektrikli bir şekilde karşımıza çıkan grubun yakında vereceği yeni albüm haberini dört gözle beklediğimizi hatırlatıp iki yeni tekliyi hemen aşağı bıraktık.