alexander skarsgard ve marilyn manson’lı stephen king uyarlaması the stand’in ilk görselleri

alexander skarsgard ve marilyn manson’lı stephen king uyarlaması the stand’in ilk görselleri


on bölümlük mini dizi


Stephen King okuyucuları arasında en sevilen romanlardan biri olan The Stand’in zengin oyuncu kadrolu televizyon uyarlamasından ilk görseller paylaşıldı.

Sinema ve televizyon dünyasında uyarlama denince akla gelen ilk isimlerden Stephen King’in en sevilen romanlarından biri olan The Stand’in 90’lı yıllarda izlediğimiz versiyonundan sonra, Marilyn Manson’un da dahil olduğu bir kadroyla tekrar televizyona uyarlanacağını öğrenmiştik. Prodüksiyon çalışmaları hız kazanan dizide izleyeceğimiz yeni isimler belli olmaya devam ediyor.

Bütün dünyayı etkileyen ölümcül bir salgının dünya nüfusunun yüzde 99’unu öldürmesinden sonra yaşananları anlatacak ve iyi ile kötü arasındaki savaşa odaklanan klasik bir tema etrafında dolaşacak The Stand, 108 yaşında hayırsever bir kadın olan Abagail Ana’nın bir araya getirdiği grubun insanlığın kaderini belirleyecek savaşta şeytani bir figür olan Randal Flagg ve takipçileri ile karşı karşıya belmesini anlatacak.

Aleksander Skarskard’ın dizinin kötü adamı Randal Flagg olarak karşımıza çıkacağı yapımda James Marsden, ölümcül salgına bağışıklığı olduğu anlaşılan ilk insan olan Stu Redman’a hayat verecek. CBS All Access üzerinden izleyiciyle buluşacak dizide Alexander Skarsgard başta olmak üzere Whoopi Goldberg, Jovan Adepo, Owen Teague, Brad William Henke ve Daniel Sunjata’dan oluşan bir oyuncu kadrosunu izleyeceğiz. Josh Boone’un yöneteceği dizinin oyuncu kadrosunda daha önce James Marsden, Amber Heard, Odessa Young ve Henry Zaga gibi isimlerin yer alacağı açıklanmıştı.