andy serkis, the batman’e dair iddialı açıklamalarda bulundu

andy serkis, the batman’e dair iddialı açıklamalarda bulundu


konuş alfred


Matt Reeves’in Batman projesi, başroldeki Robert Pattinson ve Andy Serkis gibi oyuncularla beklentileri iyiden iyiye yükseltmiş ve Corona virüs sebebiyle yarım kalan projeler arasında yer alarak hepimizi üzmüştü. War of the Planet Apes ve Let Me In gibi filmlerle dikkat çeken yönetmenin Batman’inin diğer yapımlara kıyasla daha karanlık ve ağır olacağı bilgisi de gelmişti. Filmde Alfred’i canlandıracak olan Serkis, yakın zamanda verdiği bir röportajda bu haberi doğruladı ve filme dair merak uyandıracak açıklamalarda da bulundu.

LADBible’a konuştuğu röportajda Serkis, Matt Reeves’in Batman’inin Christopher Nolan’ın Batman’ini bile geçecek bir ağırlıkta olacağı iddiasını ortaya atarken; aynı zamanda Alfred’in filmde farklı ve daha merkezi bir rolü olduğunu da çıtlattı. Bruce Wayne’le Alfred arasındaki kuvvetli bağın hikayenin merkezine oturduğunu belirten oyuncu, senaryonun da arkasında yer alan Reeves’in yeteneklerini de övdü.

Yarıya yakın bir noktada çekimi durdurulan The Batman’le ilgili olarak Reeves de daha önce verdiği bir röportajda Batman’in nasıl Batman olduğuna dair bir film izleyeceğimizi belirtmişti. Daha önceki filmlerden daha fazla karakter psikolojisine odaklanacağını hissettiğimiz filme dair şu ana elimizdeki tek görüntü olan test videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.