dakota johnson, olivia wilde’ın yeni filminin kadrosuna dahil oldu

dakota johnson, olivia wilde’ın yeni filminin kadrosuna dahil oldu


don't worry darling


Olivia Wilde, kameranın önü yerine arkasında yer aldığı ilk işi Booksmart’la eleştirmenlerin beğenisini toplamış ve sağlam bir başlangıç yapmıştı. Bir gençlik komedisi olan filmi takip edecek yeni projesi Don’t Worry Darling için çoktan çalışmaya başlayan çiçeği burnunda yönetmen, film için topladığı kadroyla dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Şimdi ise o kadroya bir isim daha eklendi.

Don’t Worry Darling isimli ikinci filminde; Florence Pugh, Shia LaBeouf ve Chris Pine gibi yıldızları kadroda bir araya toplayan Wilde, bu isimlerin yanına son olarak Dakota Johnson’ı ekledi. Son olarak The High Note isimli çerezlik bir filmde yer alan Johnson, böylece Suspiria’dan alışık olduğu gerilim türüne geri dönmüş olacak. Senaryo ekibinde ilk filmde de emeği geçmiş Katie Silberman’ın yer alacağı, Shane ve Carey Van Dyke’ın orijinal senaryosu üzerinden yazılan film, 1950’lerde Kaliforniya çöllerinde geçen bir psikolojik gerilim olacak.

Böyle yıldızlar geçidi bir kadronun gelecek vaat eden bir yönetmenle birleşiminden kötü bir film çıkamayacağını düşünmekle, beklentilerin altında kalma ihtimalini de göz arda atmamak lazım. Yaşadığımız ekstrem koşullar sebebiyle yapım tarihiyle ilgili bilgi bulunmayan filmi beklerken Wilde’ın ilk filminin fragmanına göz atabilirsiniz.