dark’ın 3. sezonu 27 haziran’da başlıyor!

dark’ın 3. sezonu 27 haziran’da başlıyor!


inanmayan teaser'ı izlesin


Netflix’in ilk Almanca yapımı ve ABD dışındaki en başarılı projelerinden biri olan Dark’ın üçüncü sezonun başlangıç tarihini duyuran bir tanıtım fragmanı paylaşıldı.

Oliver MasucciKaroline Eichhorn ve Louis Hofmann gibi genç ve tecrübeli isimleri aynı yapımda buluşturan dizi, Winden isimli bir Alman kasabasında kaybolan iki çocuğun arama sürecinde ve sonrasında yaşanan gizemli ve karmaşık olayları merkezine alıyor. Karışık zaman çizgisi ve bir gençleşip bir yaşlanan karakterleriyle izleyicinin algısını zorlayarak kendi içinde küçük bir meydan okuma da yaratan dizinin yeni ve son sezonu, gördüğümüz kadarıyla en karışık sezonu olacak.

İzlerken bir dizi içinde üç dizi izliyormuş havası yaratan ve karakterlerin küçüklüklerini, yaşlılıklarını farklı zamanlar ve mekanlarda izleyiciyle buluşturan dizi, tanıtım fragmanında gördüğümüz üzere kıyametin yaklaştığının altını çiziyor. Jonas’ın artık kontrolü ele geçirip bu akıl yakan zaman yolculuklarına nokta koyma çabasını izleyeceğimiz dizinin final sezonu aynı bir önceki sezonda olduğu gibi dizideki kıyamet gününde, yani 27 Haziran 2021’de başlayacak.

Merakla beklediğimiz diziden paylaşılan ilk yarım fragman hemen aşağıda.