david bowie’li labyrinth’in devam filmini scott derrickson yönetecek

david bowie’li labyrinth’in devam filmini scott derrickson yönetecek


ilginç gelişmeler


Son olarak Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ın yönetmenliğini üstleneceği açıklanan ama kısa bir süre sonra projeden ayrılan Scott Derrickson, başrollerinde David Bowie ve Jennifer Connelly’nin yer aldığı 1986 yapımı kült film Labyrinth’in devam filminin başına geçiyor.

Korku sinemasının başarılı yapımları The Exorcism of Emily Rose, Sinister ve Deliver Us From Evil gibi filmleriyle tanıdığımız, Doctor Strange filmiyle Marvel Sinematik Evreni’ne adım atan ve geçtiğimiz aylarda Marvel ile yaşadığı fikir ayrılıkları yüzünden Doctor Strange in the Multiverse of Madness‘ı yönetmekten vazgeçen Scott Derrickson, dört yıllık bir aranın ardından ilgi uyandırıcı bir yapımla beyaz perdeye geri dönmeye hazırlanıyor.

16 yaşındaki Sarah’nın, küçük bir bebek olan erkek kardeşi Toby’nin kaybolmasını dilemesi ve bu isteğinin gerçek olmasıyla kontrolden çıkan olayları konu alan Labyrinth, Sarah’ın Goblinler tarafından kaçırılan kardeşini kurtarmak için çeşit çeşit yaratığın fink attığı gizemli bir dünyaya girmesini anlatıyor.

Korku türündeki antoloji dizisi Into the Dark’ın ekibinde yer alan Maggie Levin’in senaryosunu yazacağı filmin hikayesiyle ilgili henüz paylaşılan bir detay yok. Şimdilik sadece projenin başındaki isimleri bildiğimiz devam filmiyle ilgili yeni haberleri takipteyiz.