drake’ten ortaya karışık yeni mixtape

drake’ten ortaya karışık yeni mixtape


dark lane demo tapes


En son stüdyo albümü Scorpion’u 2018’de çıkartan Drake burada yer alan Nice For What, God’s Plan ve In My Feelings’le yine haftalarca listelerin başında yer alırken; 2017’de de More Life mixtape’ini çıkarmıştı. Şimdi ise sanatçı arayı açmadan Mayıs ayına internete sızdırılmış şarkılar, önden yayınlanan tekliler ve yeni parçalardan oluşan bir mixtape’le giriş yaptı.

Dark Lane Demo Tapes’in duyurusunu Instagram üzerinden yapan Drake’e bu mixtape’te Chris Brown, Playboi Carti, Future ve Young Thug gibi isimler eşlik ediyor. Önceden yayınlanan Toosie Slide, When To Say When ve Chicago Freestyle gibi parçaların yanında Soundcloud’da yer alan snippet’ların parlatılmış ve tamamlanmış halleri de bulunuyor. Instagram paylaşımında Drake altıncı stüdyo albümünü bu yaz çıkarmayı planladığını da ekliyor.

Toosie Slide kısa sürede internet fenomeni haline gelen bir Tiktok dansıyla ünlenmiş, Drake Instagram hesabı üzerinden paylaştığı videoyla bir bağış kampanyası başlatmıştı. Videoyu ve Dark Lane Demo Tapes’in tamamını hemen aşağıda tüketebilirsiniz.