george miller, fury road evrenini anlatacağı yeni filminde charlize theron’a alternatif bulacak

george miller, fury road evrenini anlatacağı yeni filminde charlize theron’a alternatif bulacak


miller the irishman'ı beğenmemiş


George Miller’ın 2015’te çıkan filmi Mad Max: Fury Road ortalığı kasıp kavurmuş, ödülden ödüle koşmuş ve teknik imkanları kullanım şekliyle de övgü toplamıştı. Charlize Theron tarafından canlandırılan Furiosa karakteriyle ilgili solo bir proje ise Fury Road’un çekimi esnasında bile konuşulan başlıklardan biriydi. Miller’ın filmde oynaması için Anna Taylor Joy’u denemeye aldığı dedikoduları ise bir dönem sinema basınının dilinden düşüremediği bir haber olmuştu.

Miller bu haberi New York Times’a doğruladı ve uzun bir süre boyunca Theron’u The Irishman’dan aşina olduğumuz CGI tekniğiyle gençleştirmeyi düşündüğünü, fakat henüz bu teknolojinin yeterli olmadığına karar vererek vazgeçtiğini de ekledi. Sektörde ilgi çeken bu konu üzerinde yapılan çalışmalarla yakın zamanda istenen noktaya gelineceğine inandığını belirten yönetmen, yine de şu an için bunu tekinsiz bir yol olarak gördüğünü söyledi.

Filmin başrolü için ismi yüksek sesle anılan bir diğer isimse Killing Eve de canlandırdığı Vilanelle karakteriyle televizyon dünyasının tozunu attıran Jodie Comer. Hali hazırda aksiyon sahnelerine aşina olmasıyla ve son dönemde gittikçe tanınırlığının artmasıyla Anna Taylor Joy ile rol için en büyük aday olan Comer, George Miller’ın devam eden cast seçmelerinin bitmesini bekleyecek.

Tidra Swinton ve Idris Elba gibi yıldızların oynadığı Three Thousand Years of Longing’in çekimlerine başlayamadan projeyi kesmek zorunda kalan Miller’ın bu film tamamlandıktan sonra Furiosa’nın hikayesini anlatacak filmi çekmesi bekleniyor. O zamana kadar Theron’ın bir süredir Twitter hesabından paylaştığı Fury Road videoları ve fotoğraflarına göz atabilirsiniz.