it’s always sunny in philadelphia, 15. sezonu ile rekor kırmaya hazırlanıyor

it’s always sunny in philadelphia, 15. sezonu ile rekor kırmaya hazırlanıyor


fx onayı verdi


Atlanta, What We Do In the Shadows ve Fargo gibi birçok başarılı yapıma ev sahipliği yapan FX’in en değerli serilerinden It’s Always Sunny in Philadelphia, 15. sezonu ile televizyon tarihinde bir rekor kırmaya hazırlanıyor.

Charlie Day, Glenn Howerton, Rob McElhenney, Kaitlin Olson ve Danny DeVito’nun başı çektiği dizi, geçtiğimiz sonbaharda yayınlanan 10 bölümü ile 14. sezonunu da geride bırakmıştı. Bugün ise FX, It’s Always Sunny in Philadelphia’ya yeni sezon onayını verdi. Geçtiğimiz sene televizyon tarihinin en uzun soluklu komedi dizisi olma unvanını ABC kanalının 50’ler ve 60’larda yayınlanan The Adventures of Ozzie and Harriet dizisi ile paylaşan It’s Always Sunny in Philadelphia, önümüzdeki sene yayınlanacak 15. sezonu ile bu alandaki rekoru kırmış olacak.

Dizinin başrollerinden biri olmasının yanı sıra yaratıcılarından ve prodüktörlerinden biri de olan Rob McElhenney, bu sene başında yaptığı açıklamalarla hayranlar diziyi izlemeye devam ettiği sürece sonuna kadar gideceklerini açıklamıştı. McElhenney geçtiğimiz ay Instagram hesabı üzerinde yaptığı bir paylaşımda, karantinayı yeni It’s Always Sunny in Philadelphia bölümleri yazarak geçirdiğini belirtmişti.

Normal şartlarda bu Eylül ayında yayınlanması gereken It’s Always Sunny in Philadelphia’nın yeni bölümleri 2021’de yayınlancak.