lebron james ve adam sandler, basketbol temalı yeni bir film projesinde bir araya geliyor

lebron james ve adam sandler, basketbol temalı yeni bir film projesinde bir araya geliyor


hustle


Safdie Kardeşler’in 2019’un en popüler filmlerinden Uncut Gems’inde basketbol dünyasıyla yakın temastaki bir kuyumcuyu canlandırarak hem kariyerinin hem de son dönemin en akılda kalıcı performanslarından birine imza atan Adam Sandler, LeBron James’in yapımcısı olduğu bir filmle basketbol dünyasına geri dönüyor.

We the Animals adlı filmiyle 2018’in en çok konuşulan bağımsız filmlerinden birine imza atan Jeremiah Zagar’ın Netflix imzası taşıyacak yeni projesi Hustle için el sıkışan Sandler, yetenekli oyuncuları bulmakla görevli bir oyuncu avcısını merkeze alan filmin başrolünde olacak. Haksız yere işinden kovulduktan sonra, ABD’deki spot ışıklarından uzakta büyük bir yetenek keşfeden ve onun NBA sahnesinde başarılı olması için varını yoğunu ortaya koyan bir basketbol ‘scout’u rolünde izleyeceğimiz Sandler’a bu projede kimin eşlik edeceği henüz gizemini koruyor.

Geçtiğimiz yıl çoğu insana göre ödülü hak etmiş olmasına rağmen aday bile gösterilmeyerek herkesi şaşırtan Sandler, bu sefer Oscar komitesinden öcünü alacak gibi gözüküyor. Netflix’in reklam gücünün yanı sıra filmin yapımcı kadrosunda LeBron James gibi günümüz basketbolunun en önemli isimlerinden birini bulundurmasıyla da iddialı bir konumda bulunan Hustle hakkında önümüzdeki yıl bol bol konuşacağız gibi gözüküyor.