mastodon, bill & ted face the music filmi için yeni şarkılar kaydettiğini açıkladı

mastodon, bill & ted face the music filmi için yeni şarkılar kaydettiğini açıkladı


güzel iş birliği


Heavy metal dünyasının saygıdeğer gruplarından MastodonKeanu Reeves ve Alex Winter’ı 29 yıl sonra tekrar buluşturacak Bill & Ted serisinin üçüncü filmi Bill & Ted Face the Music için stüdyoya girdiğini paylaştı.

Son olarak Şubat ayında bir adet fotoğraf gördüğümüz ve artık yavaş yavaş fragman beklemeye başladığımız filmde ikiliyi bu sefer yetişkin ama bir şekilde bulaştıkları aksiyonun içinde izleyeceğiz. Yönetmen koltuğunda Dean Parisot’nun yer aldığı film, gezegeni kurtarmak için bir şarkı yaratmaya çalışan ikilinin geleceğe gidip şarkının işe yarayıp yaramadığını kontrol edecekleri yeni bir macerayı takip edecek.

RocknRoll Beer Guy isimli bir podcast’e konuşan grubun gitaristi Bill Kelliher, kendilerine film için bir şarkı yapma teklifinin bir kaç ay önce yapıldığını ve bu sürede bir şarkı yerine kazara 20 şarkı ortaya çıkardıklarını paylaştı. Bu 20 şarkının çoğunun taslak halinde olduğunu ve içlerinden bir tanesini seçip yola devam edeceklerini paylaşan Kelliher’ın misafir olduğu sohbetin tamamını dinlemek isteyenler için podcast’in linki hemen aşağıda.