pete davidson ve judd apatow’u bir araya getiren yeni projeden ilk fragman

pete davidson ve judd apatow’u bir araya getiren yeni projeden ilk fragman


king of staten island


Saturday Night Live’daki skeçleriyle yıldızı yükselen komedyen Pete Davidson’ın yarı otobiyografik film projesi King of Staten Island’ı 2020 SXSW Film Festivali’ne hazırladığı biliniyordu. COVID – 19 sebebiyle online platformlara taşınan birçok festivalden biri olan SXSW Amazon Prime’la işbirliği yapmış, filmin beyaz perde tarihi ise belirsiz olarak kalmıştı. Şimdi ise filmin ilk fragmanıyla birlikte filmin de çevrimiçi platformlardan çıkış yapacağı haberi de gelmiş bulunuyor.

King of Staten Island Davidson, Judd Apatow ve Dave Sirus ikilisinin iş birliğiyle yazılmış. Yönetmen koltuğunda yine Apatow’un yer aldığı filmde Davidson’ın oynadığı 20’lerinin başındaki Scott karakterinin ulaşması zor gözüken dövmeci olma hayalleriyle ve 9/11’de ölen itfaiyeci babasının yasıyla seneler sonra yüzleşmesini izleyeceğiz. Scott’un annesini Oscar ödüllü Marisa Tomei oynarken, yine itfaiyeci olan sevgilisini ise Bill Burr canlandırıyor.

Steve Buscemi, Pamela Adlon ve Maude Apatow’u da izleyebileceğimiz film Davidson’ın büyük çıkışı olabilecek gibi gözüküyor. Apple TV ve Amazon Prime gibi platformlara 12 Haziran’da gelmesi beklenen filmin fragmanını hemen aşağıda izleyebilirsiniz.