safdie kardeşler ve hbo iki yıllık anlaşma imzaladı

safdie kardeşler ve hbo iki yıllık anlaşma imzaladı


haberin güzelliğine bir bakın


Son olarak çektikleri Uncut Gems ile sinema dünyasının en konuşulan isimleri arasına giren Safdie Kardeşler, yeni projeler hazırlamak için HBO ile iki yıllık bir anlaşma imzaladı. Safdie Kardeşler’in HBO için hazırlayacağı içeriklerin yapımcılığını en az HBO kadar kaliteli yapımın adresi olan A24 üstlenecek.

Robert Pattinson’lı Good Time ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ikili, geçtiğimiz yıl Adam Sandler’ın etkileyici performansıyla hafızalara kazınan ve %150 etkili temposuyla çok konuşulan Uncut Gems’le karşımıza çıkmıştı. Sinema dünyasının bir sonraki projesini yakından takip ettiği ikili, yeni diziler üretmek için HBO ile iki yıllık bir anlaşma imzaladı.

Hem HBO’nun hem A24’un hem de Safdie kardeşlerin aynı projede bir araya gelmesi, şüphesiz herkesi heyecanlandıran bir haber. Detaylarının şu anda gizli tutulduğu projelerin neler olduğuna dair ilk dedikoduları yakın zamanda duyacağımızdan hiç şüphemiz yok. Yüksek ihtimalle içerinde aksiyon ve temponun bol bulunduğu bir yapım ile karşımıza çıkacak bu ekip, acaba tek bir dizi mi yoksa diziler ve filmler mi üretecek yakında göreceğiz.