sia, ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu filmin soundtrack’inden bir şarkı paylaştı

sia, ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu filmin soundtrack’inden bir şarkı paylaştı


together


Dört yıl önce yayınladığı son albümüyle müzik dünyasını epey meşgul eden ama yavaş yavaş ortalıklardan kaybolan Sia, son günlerde adım adım geri dönüyor. Mayıs ayının başında Dua Lipa ile kaydettiği Saved My Life şarkısında buluşan Sia, bu sefer farklı bir iş ile karşımızda.

Bir süredir ilk yönetmenlik denemesi olcak Music isimli bir film üzerinde çalışan Sia’nın, senaryosunu çocuk kitapları yazarı Dallas Clayton’la birlikte kaleme aldığı filmin hikayesi, şarkıcının 2007 yılında kaleme aldığı kısa bir hikayeye dayanıyor. Uyuşturucu satıcısı kız kardeşi tarafından bakım gören otistik bir gencin hayatını anlatan filmin başrolünde Sia’nın Chandelier videosuyla yıldızı parlayan Maddie Ziegler ve Kate Hudson yer alacak.

Sia, aynı zamanda bir sonraki albümü olacak fimin soundtrack albümü için on yeni şarkı kaydetti. Bu albümün ilk teklisi olacak Together ise an itibariyle yayında. Pop müzik dünyasının yetenekli yapımcısı Jack Antonoff’la birlikte yazılan şarkının yapımcı koltuğunda ise Jesse Shatkin yer alıyor. Videosuyla birlikte gelen film hakkında paylaşılacak detayları merakla bekliyoruz.