spike lee’nin netflix özel içeriği da 5 blood’ın teaser trailer’ı yayınlandı

spike lee’nin netflix özel içeriği da 5 blood’ın teaser trailer’ı yayınlandı


12 haziran'da netflix'te


Son olarak 2018 yapımı Oscar ödüllü filmi BlacKkKlansman ile beyaz perdede izlediğimiz Spike Lee’nin, önümüzdeki ay Netflix üzerinden yayınlanacak yeni filmi Da 5 Bloods’tan bir teaser trailer yayınlandı.

Lee’nin daha önce She’s Gotta Have It dizisinde ve yapımcısı olduğu ve See You Yesterday’de birlikte çalıştığı Netflix bünyesinde çektiği ilk film olan Da 5 Bloods’ın mini fragmanı, geride bıraktıkları komutanlarını bulmak için yeniden ormanın derinliklerine dönen Vietnam gazilerinin hikayesini anlatıyor. Dört Vietnam gazisi, aynı zamanda CIA’in komutanlarının naaşının yakınlarına gömdüğü altın külçelerinin haberini de almasıyla olaylar bir tanda traji komik bir hal almaya başlar.

Spike Lee’nin senaryosunu Kevin Willmott ile birlikte kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda Black Panther rolüyle hatırladığımız Chadwick Boseman, daha önce de pek çok projede Spike Lee ile çalışan Delroy Lindo, usta oyuncu Jean Reno, The Wire dizisiyle tanınan Clarke Peters ve Isiah Whitlock Jr. yer alıyor. Bu ekibe Norm Lewis, Paul Walter Hauser, Mélanie Thierry ve Jasper Pääkkönen’den oluşan bir oyuncu grubu eşlik ediyor.

12 Haziran’da Netflix’te izleyici ile buluşacak Da 5 Bloods’un yakın zamanda gelecek ilk uzun fragmanını müjdeleyen mini fragman, hemen aşağıda.