steve carell’in uzay komedisi space force’tan yeni fragman

steve carell’in uzay komedisi space force’tan yeni fragman


the office'in yaratıcısından


The Office’in ABD versiyonunun başındaki isim olan Greg Daniels ve Steve Carell’i yıllar sonra aynı projede buluşturan Space Force’tan uzun bir fragman paylaşıldı. Netflix özel içeriği olan Space Force, Donald Trump’ın bir dönem dilinden düşüremediği Space Force’u anlatacak.

Hikayesini Donald Trump’ın, “Uzayda da gücümüz olsun” diyerek başlattığı Space Force projesinden ilham alan aynı isimli dizide, uzayda bir askeri birlik kurmakla görevlendirilen ekibin yaşadığı maceralara ortak olacağız. Dizide ekibin başı General Mark R. Naird rolünde Steve Carell’i, uzayın yeni bir uluslararası savaş alanına dönüşmesini engellemeye çalışacak Dr. Adrian Mallory rolündeyse bir diğer usta aktör John Malkovich’i izleyeceğiz. İki aktörün buluşması da diziyi izleme konusunda şüphe yaşayanlar için önemli bir adım.

John Malkovich’in yanı sıra Parks and Recreation’dan tanıdığımız Ben Schwartz, General Mark’ın kızı rolünde göreceğimiz Diana Silvers, helikopter pilotu Angela rolünde Tawny Newsome, Dr. Mallory’nin sağ kolu Dr. Chan Kaifang rolünde Jimmy O. Yang ve Rus gözlemci Yuri “Bobby” Telatovich’i canlandıracak Alex Sparraw gibi isimler de Space Force’un kadrosunda. Dizinin oyuncu kadrosunda son anda katılan ve paylaşılan fotoğraflarla öğrendiğimiz son dakika haberine göre Lisa Kudrow ise Steve Carell’in canlandırdığı General Mark R. Naird’in karısı Maggie Naird olarak izleyeceğiz.

Son yılların en derli toplu ve güçlü kadrosunu oluşturan Space Force, 29 Mayıs’ta ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Merakla beklediğimiz dizinin yeni ve uzun fragmanı hemen aşağıda.