televizyonun ıspanak meraklısı karakteri temel reis, beyaz perdeye transfer oluyor

televizyonun ıspanak meraklısı karakteri temel reis, beyaz perdeye transfer oluyor


hem de kim yapıyor...


Samurai Jack, Star Wars Clone Wars, The Powerpuff Girls ve Dexter’s Laboratory gibi sevilen çizgi filmlerin yaratıcısı Genndy Tartakovsky, yeni bir Temel Reis (Popeye) uyarlaması üzerinde tekrar çalışmaya başladı.

Çocukluk yıllarından beri hayali hatta kaderi olarak tanımladığı bir Temel Reis hakkında bir film çekmek isteyen Tartakovsky, bir dönem hazırlık aşamasında olduğu projesine geri dönüyor. 2015 yılında proje rafa kaldırılana kadar Sony Pictures Animation için bir Temel Reis uyarlaması üzerine çalışan başarılı sanatçı, projenin iptal edilmesiyle bu hayaline ufak bir ara vermek zorunda kalmıştı.

Son gelen haberlere göre ıspanak sevdalısı karakteriyle tekrar kavuşacak Tartakovsky, Temel Reis’in film haklarını tutan King Features ile projeyi tekrar başlatmak için yakın temas halinde. Daha önce Sony’nin projeye çok fazla dahil olması yüzünden filmi yarım bırakan Tartakovksy’nin her şeyi sıfırdan mı yapacağı yoksa projenin kaldığı noktadan devam mı edeceği açıklanmadı.

“Onlar, Popeye adında bir marka yaratmak istediler, bense sadece karaktere olan sevgimden bu projenin içinde olmak istiyordum. Bu yüzden de pek uzun bir anlaşma sağlanamamıştı. Bu filmi yapacaksam eğer kafamdaki gibi olması gerektiğine eminim. Çünkü ben bu karakteri defalarca izleyerek büyüdüm.” açıklamasını yapan Tartakovsky’nin 2015’te yarım kalan projesinin test görüntüleri hemen aşağıda.