the weeknd’in on parmağında on marifet

the weeknd’in on parmağında on marifet


beyaz perdeden sonra televizyon dünyasına


Bu sene çıkardığı After Hours’la farklı dönemlerde kullandığı sound’ları tek çatı altında toplayan Abel Tesfaye aka The Weeknd; albümden remix’ler, deluxe versiyona özel yeni parçalar ve canlı performanslarla hız kesmeden devam etmişti. Safdie kardeşlerin Uncut Gems filmindeki performansıyla oyunculuğa da adım atan Tesfaye, şimdi bu çizgiden yürüyen yeni bir projeyle tekrardan karşımızda.

American Dad’in yazımında da yer aldığı bir bölümüne konuk olacak olan Weeknd, bir süredir bu konuda yaptığı paylaşımlarla heyecanı yükseltiyordu. Pazartesi günü yayınlanacak olan bölümden bir kesit daha paylaşan sanatçının yeni bir şarkısını da bu bölümde ilk kez dinleme fırsatı elde edeceğiz. Stan’in Roger’a ders vermek için Tesfaye’yi kaçıracağı bölümde Roger’dan bir Starboy performansı duyacağımız da gelen haberler arasında.

After Hours teklilerinin videolarındaki Chinatown, Dressed To Kill, Possession ve The Mask gibi sayısız filme yönelik Tarantino vari göndermeleriyle sinema bilgisini gözler önüne seren Weeknd; bu videolarda ve Uncut Gems’teki performansıyla oyunculuğa da göz kırpıyor. Sanatçının paylaştığı başka bir American Dad gönderisi hemen aşağıda.

View this post on Instagram

?

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on