tom cruise, elon musk ve nasa, uzayda çekecekleri film için el sıkıştı

tom cruise, elon musk ve nasa, uzayda çekecekleri film için el sıkıştı


oha lebron james


Aksiyon filmlerinin aranan yüzü olan Tom Cruise‘un uzayda çekilecek bir film için Elon Musk ile çalıştığı ve bu projeye NASA’nın da destek verdiği bir süredir konuşuluyordu. Uzun zamandır dedikodu olarak düşünülen bu projeye NASA’dan doğrulama geldi.

Projede adı geçen isimler ne kadar büyük olursa olsun uzayda bir film çekmek gibi iddialı bir proje tabii ki ilk başta sadece dedikodu olarak düşünüldü ama yaşanan son gelişmelere bakınca bizleri önümüzdeki günlerde daha da ilginç haberler duyacağız. NASA yöneticisi Jim Bridentsine, dün Twitter’dan yaptığı paylaşımla, NASA’nın alçak Dünya yörüngesinde yer alan Uluslararası Uzay İstasyonu’nda çekilecek bir film için Tom Cruise ile çalıştıklarını doğruladı. Bridentsine, NASA’nın planlarını gerçeğe dönüştürebilmesi için popüler medyanın yeni bir mühendis ve bilim insanı jenerasyonuna ilham vermesine ihtiyaç duyduklarını paylaştı.

NASA’dan gelen bu şaşırtıcı açıklamayla birlikte resmiyete dökülen projenin ne kadarının Uluslararası Uzay İstasyonu’nda çekileceği şimdilik belirsizliğini koruyor. Bununla birlikte filmin hikayesi ve projeye dahil olan oyuncular da belirsizliğini koruyor ama yine kulislerde konuşulanlara göre filmin muhtemel bir Mission Impossible filmiyle bağlantısı yok gibi gözüküyor.

Elon Musk’ın projeye nasıl dahil olacağını da merak ettiğimiz bu ilginç filmle ilgili detayları yakında takipteyiz.