yeni lady gaga albümünün çıkış tarihi belli oldu

yeni lady gaga albümünün çıkış tarihi belli oldu


29 mayıs


Son yıllarda sanat dünyasının her kolunda gördüğümüz Lady Gaga’nın corona virüsüne kurban giden yeni albümünün yeni yayın tarihi belli oldu.

FX dizisi American Horror Story’nin beşinci sezonu ile Golden Globe’a uzanan, Bradley Cooper’ın hem yönettiği, hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünü üstlendiği A Star is Born’daki rolü ile En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar’a aday olup televizyonda ve sinemada rüştünü ispatlayan Lady Gaga; yeni albümü Chromatica ile müzik dünyasına geri dönüşünü duyurmuştu.

2016’da yayınladığı Joanne albümünden sonra, A Star is Born’un soundtrack’i hariç kendisinden müzikal anlamda pek bir şey duyamadığımız Gaga, ayrıca yeni albümü Chromatica’nın 10 Nisan’da yayınlanacağını açıklamış ama sonra malum sebepler yüzünden bu tarih iptal edilmişti. Şimdi ise albümün yeni yayın tarihinin 29 Mayıs olduğu açıklandı.

Chromatica’nın, hayatının inişli çıkışlı bir döneminde kavramsallaştırdığı bir çeşit dünya görüşü olduğunu belirten Gaga, albüm ile arasında özel bir bağ kurmuş. Albümün ilk teklisi Stupid Love’ı dinlemeye geçtiğimiz aylarda paylaşan Gaga’dan bu sıralar bir yeni tekli gelse tam zamanı gibi.