zachary quinto’lu korku dizisi nos4a2’nun ikinci sezonundan ilk fragman

zachary quinto’lu korku dizisi nos4a2’nun ikinci sezonundan ilk fragman


21 haziran'da geri dönüyor


AMC kanalının yapımını üstlendiği NOS4A2, korku edebiyatı denince akla ilk gelen isim olan Stephen King’in oğlu Joe Hill’in aynı adlı romanından uyarlama. İlk sezonuyla olumlu yorumlar alan ve birinci sezonu bitmeden iki için onay alan NOS4A2’dan bir fragman yayınlandı.

Başrolünde Zachary Quinto’yu izlediğimiz NOS4A2, çocukların mutluluklarını ele geçirdikten sonra bunları hayallerindeki Christmasland adlı kasabada biriktiren Charlie Manx isimli vampirin, bu sayede her gününü Noel’miş gibi yaşamasını anlatıyor.

Mutsuzluk diye bir kavramın olmadığı Christmasland kasabasında mutlu mesut yaşayan Vic McQueen adlı genç bir sanatçının kendisini görebildiğini fark eden Manx, Vic’i ortadan kaldırmaya çalışır. Vic ise aklını kaçırmadan önce Manx’i alt edip ele geçirdiği kurbanları kurtarmak zorundadır.

Oyuncu kadrosunda Zachary Quinto’nun yanı sıra Ashleigh Cummings, Olafur Darri Olafsson, Virginia Kull, Ebon Moss-Bachrach ve Jahkara Smith gibi isimlerin yer aldığı dizinin senaryosunu Hell on Wheels ve Fear the Walking Dead’in senaristlerinden Jami O’Brien yazıyor.  21 Haziran’da başlayacak yeni sezondan paylaşılan ilk fragman hemen aşağıda.