amanda seyfried ve kevin bacon’lı you should have left’ten fragman

amanda seyfried ve kevin bacon’lı you should have left’ten fragman


bir korku filmi


Kevin Bacon ve Amanda Seyfried’ın başrollerini paylaştığı yeni Blumhouse filmi You Should Have Left’ten bir fragman yayınlandı. Yeni ve mükemmel evlerine taşınan ama işlerin hiç de onların istediği gibi gitmediği bir ailenin hikayesini izleyeceğimiz film, corona virüs yüzünden vizyonu pas geçip direkt olarak sanala platformlardan izleyiciyle buluşacak.

Orta yaşlı bir adam olan Theo Conroy ile genç aktris karısı Susanna evliliğinde yaşadığı sorunlar, ikiliyi hayatlarında değişiklik yapmaya iter. Bu değişikliğin bir sonucu olarak altı yaşındaki kızları Ella ile birlikte Galler kırsalına tatile gitmeye karar verir. Tatilin ilk günleri mutlu mesut yaşayan çiftimiz başına geleceklerden habersizdir.

Janra olarak psikolojik gerilim türündeki You Should Have Left’in yönetmen koltuğunda Jurassic Park, Stir of Echoes, Mission: Impossible, Spider-Man gibi yapımların usta senaristi David Koepp yer alıyor. Daha önce de Mortdecai, Premium Rush, Ghost Town gibi yapımların yönetmen koltuğuna oturan Koepp’i son olarak 2015 yılında beyaz perdede görmüştük.

Alman yazar Daniel Kehlmann’ın romanından uyarlanan You Should Have Left’in oyuncu kadrosunda Amanda Seyfried ve Kevin Bacon’a Avery Tiiu Essex, Colin Blumenau ve Eli Powers gibi simler eşlik ediyor.