chernobyl yönetmeni johan renck, hbo yapımı the last of us dizisinin ilk bölümünü yönetecek

chernobyl yönetmeni johan renck, hbo yapımı the last of us dizisinin ilk bölümünü yönetecek


buralar değerlenir


PlayStation ve Naughty Dog flörtünün en güzel iş birliklerinden olan ve 19 Haziran’da da ikincisine kavuşacağımız The Last of Us’ın HBO tarafından televizyona uyarlanacağını geçtiğimiz Mart ayında öğrenmiştik. Chernobyl yaratacısı Craig Mazin’in başında duracağı projeden bir güzel haber de bugün geldi. Dizinin ilk bölümünün yönetmenliğini, Chernobyl’in bütün bölümlerinin kamera arkasında oturan Johan Renck üstlenecek.

Yaşanan bir salgın sonrası insanların mutasyon geçirerek yamyamlaşmış canavarlara dönüştüğü distopik bir evrende, insanlığa panzehir olacak Ellie isimli genç bir kıza ve Ellie’yi hem insanlardan hem de bu canavarlardan koruyarak milislerin karargahına götürmesi istenen Joel’un macerasına odaklanan The Last of Us, sadece çıktığı yıl olan 2013’ün değil konsol tarihinin en iyi oyunlarından biri olmuştu.

19 Haziran’da yayınlanacak The Last of Us Part II ile hikayeyi devam ettirmeye hazırlanan oyunun televizyon uyarlamasının yaratıcılığını Craig Mazin ile birlikte, oyunun da yaratıcısı olan Neil Druckmann üstleniyor. Mazin ve Druckmann ikilisi ayrıca, dizinin uyarlama senaryosunu da birlikte kaleme alacaklar.

Şimdiden fazlasıyla yükseldiğimiz proje için henüz bir oyuncu kadrosu belirlenmiş değil.