cyberpunk 2077’den yepyeni bir fragman yayında

cyberpunk 2077’den yepyeni bir fragman yayında


keanu reeves de var


Oyun dünyasına The Witcher 3: Wild Hunt gibi bir başyapıtı kazandıran CD Projekt Red’in geçtiğimiz sene duyurduğu ve çoğu oyun severi fazlasıyla heyecanlandırdığı yeni harikası Cyberpunk 2077’den bir yeni fragman geldi.

Herkesin sevgilisi Keanu Reeves’in ve uzay bebek X Æ A-XII’in annesi Grimes’ın da küçük rollerle yer alacağı oyunun hikayesi, yakın gelecekte Night City adında neon ışıkların bol olduğu, insanların uzuvlarını ve organlarını mekanik olanlarla istedikleri gibi değiştirebildiği tipik bir distopik cyberpunk şehirinde geçiyor.

Açık dünyası, çeşitli silahları ve arabaları ile Grand Theft Auto serisinin gelecekte geçen bir versiyonunu andıran ve devasa ölçeğiyle son zamanların en merak edilen yapımlarından biri olan Cyberpunk 2077’ın çıkış tarihi başta 16 Nisan olarak belirlenmiş, ardından 17 Eylül’e ertelenmişti. Geçtiğimiz günlerde tekrar bir ertelemeye giden oyunun son çıkış tarihi 19 Kasım olarak belirlendi.

Oyunun arkasındaki ekibinin bu ertelemeyi oyun içinden detaylar ve fragmanlar paylaşacağı düzenli bir yayın haline getireceği, dün akşam yapılan ilk canlı yayınla açıklanmıştı. Bu canlı yayının ilk meyvesi olan fragman ise hemen aşağıda.