dune fragmanını 17 temmuz’da izleyebiliriz

dune fragmanını 17 temmuz’da izleyebiliriz


gelsin artık


Görselleri gelen ama fragmanı bir türlü gelemeyen Dune’dan umutlandıran bir haber var.

Denis Villeneuve’ün yönetmenlik koltuğunda oturduğu film, hiç şüphesiz ki yılın en önemli yapımlarından biri olmaya aday.

Merakla beklenen ancak bir türlü gelmeyen fragman, çok yakında karşımıza çıkabilir. Christopher Nolan’ın Tenet’i öncesi, 17 Temmuz’da Inception’ı tekrar vizyona sokacak Warner Bros., filmin öncesinde Wonder Woman 1984 ve Godzilla vs. Kong’la birlikte Dune’un fragmanını da göstermeyi planlıyor.

Lion ve Rogue One filmlerinin kadrosunda bulunan Greig Fraser’ın görüntü yönetmenliğini üstlendiği, Hans Zimmer’ın müziklerini hazırladığı filmin senaryosu, Denis Villeneuve ile birlikte Eric Roth ve Doctor Strange’in senaristi Jon Spaihts imzasını taşıyor. Son yıllarda imza attığı Blade Runner 2049 ve Arrival ile kendisine olan sevgi saygımızı üçe beşe katlayan Villeneuve’ün Dune uyarlamasında Timothée Chalamet ile birlikte Zendaya, Javier Bardem, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Josh Brolin, Jason Momoa, Oscar Isaac ve Charlotte Rampling’den oluşan dev bir kadroyu izleyeceğiz.

Denis Villeneuve’ün, hayatımın projesi olarak tanımladığı Dune, corona virüs yüzünden ertelenmez ise vizyon tarihi hala 18 Aralık olarak gözüküyor.