edgar wright yine on numara beş yıldız bir projeyle karşımızda

edgar wright yine on numara beş yıldız bir projeyle karşımızda


the chain


Baby Driver’ın arkasında yer alan Edgar Wright, dünya çapındaki pandemiye rağmen fena bir 2020 geçirmiyor. Last Night in Soho ve kitap adaptasyonu Set My Heart to Five gibi iki büyük projede ismi geçen yönetmen, yeni gelen haberlere göre yine kitap adaptasyonu olan yeni bir projeyle karşımıza çıkma hazırlığında.

Adrian McKinty’nin 2019 romanı The Chain’in beyazperdeye uyarlamasında yer alacak olan Wright, Universal Studios’la yedi basamaklı sayılardan bahsedilen bir anlaşma imzalamış. X-Men: First Class’tan tanıdığımız Jane Goldman’ın yazarlığını üstleneceği filmin prodüksiyon kanadında ise Eric Fellner, Tim Bevan, Nira Park, Shane Salerno ve Wright yer alacak.

11 yaşındaki kızı kaçırılan ve kızının hayatını kurtarmak için başka bir çocuğu kaçırması gereken Rachel isimli bir kadına odaklanan The Chain, ana karakterin bir kurban ve suçlu olarak zinciri kırma çabasını konu alıyor. 41 ülkede basılan ve bunların yarısında çok satanlar kategorisine giren romanın beyaz perde uyarlamasının da aynı başarıya ulaşması kesin gözüküyor.