haim’in üçüncü uzunçaları women in music part iii yayında

haim’in üçüncü uzunçaları women in music part iii yayında


sonunda kavuştuk


Geçen yaz yayınladıkları Summer Girl’le 2017 albümleri Something To Tell You’dan sonra verdikleri araya son veren HAIM kardeşler, bu tekliyle yeni albüm mü geliyor sorusunu da akıllara getirmişti. Her ne kadar tekliyi çıkardıkları sırada akıllarında albüm yapmak olmasa da bundan bir sene sonra üçlü, pandemiden dolayı ertelenen yeni albümleriyle karşımızda.

Şu ana kadarki en uzun HAIM albümü Women In Music Part iii, öncesinde Summer Girl de dahil olmak üzere altı tekliyle geldi. Neredeyse her klibinde Paul Thomas Anderson’ın da imzası bulunan teklilerde grubun sound’unda yarattığı değişiklik hissedilebiliyordu. Danielle Haim’in yanında Ariel Rechtshaid ve Rostam Batmanglij’in prodüksiyonda yer aldığı albümün geneli de bu açıdan hayal kırıklığına uğratmak bir yana dursun, üçlünün şu ana kadarki en taze işi olabilir.

Parçaların stüdyodan ziyade bir odadaymış gibi duyulması için fazlasıyla çaba harcadığını belirten grup, işlenmemiş bir sound’un kendileri için bu albümde önemli olduğunu belirtti. Bunu çok net şekilde duyabildiğimiz 16 parçalık Women In Music Pt. III hemen aşağıda hizmetinizde.